Ideale vakantieplekken voor een groepsvakantie

Het is bijna vakantie! Tijd om er eens lekker op uit te gaan. Dit kan natuurlijk met een kleine groep, maar met een grote groep kan evengoed leuk zijn! Ben je fan van familievakanties, of neem je graag al je vrienden mee naar het buitenland? Dan is dit artikel interessant voor jou. In dit artikel bespreken we 3 ‘algemene’ plaatsen die ideaal zijn voor een groepsvakantie. Dan kun je met z’n allen bekijken welke locatie het beste bij jullie past.

Ardennen

Een Vakantiehuis ardennen 10 personen is een fantastische optie wanneer je graag met meer mensen op vakantie gaat, en daarnaast fan bent van de natuur. In de Ardennen kun je fantastische groepsactiviteiten doen, zoals grote wandelingen maken, gaan raften, tokkelen en rodelen. Klinkt dit goed? Dan zijn de Ardennen de ideale plek voor jou (en je medereizigers). Er zijn genoeg keuzes in accommodaties! Kijk vooral eens rond op de website ‘AirBNB’ wanneer je op zoek bent naar een goedkope accommodatie.

groepsvakantie

Vakantie aan de Middellandse zee

Voor zon en zee moet je bij de Middellandse zee zijn! Je hoeft namelijk Europa helemaal niet te verlaten om de prachtigste azuurblauwe zee te bewonderen en te zwemmen tussen de mooie vissen. Leuke plekken aan de Middellandse zee zijn de Spaanse bekende eilanden Mallorca en Menorca voor natuur en leuke feestjes, of een van de vele Griekse eilanden. Zo is het Griekse eiland Kefalonia een van de mooiste eilanden, maar nog vrij onontdekt door de toeristenmassa. Dit is een prachtig eiland om samen met je hele familie te bezoeken. Voor uitgaansgelegenheden kun je beter naar de bekendere Griekse eilanden gaan. Denk bijvoorbeeld aan Kos, Zakynthos of Kreta.

Rondreis

Een rondreis doen met een groep; dat is pas leuk! Zo kom je sowieso langs een plek die iedereen leuk vindt; lekker iedereen tevreden dus! Een leuke aanrader om in rond te reizen zijn de Oost-Europese landen. In Kroatië en Montenegro vindt je onder andere prachtige natuur en watervallen, maar daarnaast ook prachtige stranden. In Bosnië en Albanië kun je vele rotsen beklimmen en mooie wandelingen maken. Voor iedereen is er dus iets leuks te bezoeken in deze landen. Ook een rondreis in Amerika is leuk om te doen met je familie of vrienden. Bezoek alle mooie, grote Amerikaanse steden, met afwisseling van de mooie Noord-Amerikaanse natuurgebieden zoals de Woestijn rondom Las Vegas, en de welbekende Rocky Mountains. Dit zijn ervaringen die je nooit zult vergeten!