Visum voor Tanzania

Een visum voor Tanzania laten aanvragen

Bent u van plan om een prachtige safari te ondernemen in het mooie Tanzania of wilt u ontspannen in Zanzibar? Deze prachtige locaties stijgen de laatste jaren steeds meer in populariteit. Of u nou naar Tanzania of Zanzibar wilt gaan, u bent verplicht om een visum Tanzania aan te vragen. Stel dat u een studenten visum Tanzania wilt aanvragen, dan is het verstandig om dit aan te geven. In deze blog zult u alles lezen over het aanvragen van een visum voor Tanzania.

Waar kunt u een visum voor Tanzania aanvragen?

Aangezien Tanzania een minder strenge douane heeft, zijn er drie fysieke locaties waar u een visum voor Tanzania kan aanvragen. Ten eerste is het natuurlijk mogelijk om de procedure in Den Haag te volgen. Hiervoor zal u toch echt meerdere malen fysiek aanwezig moeten zijn in Den Haag. Het is in Den Haag mogelijk om op twee manieren een aanvraag te regelen voor een visum in Tanzania. De eerste mogelijkheid is het zelf regelen van een visum bij de Tanzaniaanse ambassade in Den Haag. De gemiddelde duur van een visumaanvraag is 3 werkdagen, mits u fysiek langsgaat. Het kan namelijk ook via de post geregeld worden. Het is dan wel verplicht dat u het document aangetekend verzendt, om problemen te voorkomen. Dit garandeert de aflevering van deze documenten. Het aanvragen via aangetekende post kan tot 15 werkdagen duren, dus doe dit alleen als u ver van te voren bent begonnen met de regelingen.

Het laten regelen ontzorgt!

Het andere alternatief is het laten regelen van het visum voor Tanzania. Dit zal natuurlijk wel een kostenplaatje hebben maar er worden ook een aantal garanties geleverd bij deze service. Het uitbesteden van het regelen zal u meestal iets meer dan 100 euro kosten, om een beeld te schetsen van een de prijs. Dit biedt dan wel een aantal voordelen. Om te beginnen wordt uw formulier gecontroleerd op fouten, waardoor er geen foutieve informatie in zal staan die de aanvraag in gevaar kan brengen. Het volgende voordeel is een vertaald formulier naar het land waar u reist. Dit is voor de lokale politie en overheden gemakkelijker te lezen en op deze manier loopt u minder risico op vertraging.

 

Een ander groot voordeel van het uitbesteden van de aanvraag van een visum voor Tanzania is dat u altijd een expert om hulp kunt vragen. Dit kan veel voordeel bieden wanneer er problemen ervaren worden met betrekking tot het visum of het contact met de ambassade. In een vreemd land met een andere taal kan het namelijk best lastig zijn als er onenigheid over een visum ontstaat. Het is dan prettig als u een expert kunt spreken.

Gemak en service

Het grootste voordeel van het laten regelen van het visum naar Tanzania is dat u de deur helemaal niet uit hoeft. U hoeft geen lange reizen te maken naar Den Haag waarbij u ook nog uren op de ambassade moet doorbrengen. Tevens hoeft u zich geen zorgen meer te maken over eventuele foutieve invullingen van het formulier, aangezien dit gecontroleerd wordt. Niets is fijner dan intercontinentaal kunnen reizen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over visa. De vergoeding die u aan een visumbureau betaalt is niet veel als u nagaat van welke voordelen u allemaal kunt profiteren.