Vakantieaccommodatie 20 personen

Waar vind je een vakantieaccommodatie 20 personen?

Wie met een grote groep op vakantie gaat, zal niet snel een all inclusive hotel boeken. Veel te duur.  Wel boeken veel grote groepen een groepsverblijf of groot vakantiehuis voor hun uitje, weekendje weg of familiefeest. Als je een vakantieaccommodatie voor 20, 22, 24, 26 of 30 personen zoekt, moet je in principe zoeken in de categorie grote vakantiehuizen of grote groepsverblijven. Daar vind je ook vakantieaccommodaties met meer dan 10 slaapkamers. Als een vakantieaccommodatie 20 personen wilt huren met 10, 11 of 12 slaapkamers, moet je goed zoeken en selecteren.

Een vakantieaccommodatie 20 personen met eigen zwembad huren.

Indien je als grote groep op zoek bent naar een vakantieverblijf met privé zwembad, heb je vele mogelijkheden.  Een vakantieverblijf 20 personen met overdekt zwembad huren, is zo eenvoudig nog niet.  Niet alleen is het aantal groepsaccommodaties met binnenzwembad beperkt, de huurprijzen liegen er niet om. Als je bijvoorbeeld een villa met binnenzwembad in Toscane voor een grote groep van 20 tot 24 personen huurt, is het niet alleen zoeken naar een spelt in een hooiberg, je betaald zo een 3.000 euro tot 8.000 euro voor een weekend. Een smak geld dus. Voor een 20 persoons vakantieboerderij met overdekt zwembad in Friesland of Groningen betaal je gemiddeld een 1500 euro voor een weekend. Daar kan je dus wel 4 keer op voor vakantie met een grote groep. Een conclusie, de locatie waar je een vakantieaccommodatie voor een grote groep boekt, maakt voor de prijs nogal wat uit. Zeker als je een luxe vakantieverblijf met indoorzwembad voor een groep zoekt.

Luxe villa op all inclusive basis huren.

Als je voldoende budget hebt, is het soms mogelijk een luxe vakantievilla met catering en all inclusive voorwaarden te huren. Stel deze villa heeft een privé sauna, overdekt zwembad en jacuzzi, dan zit het gebruik van deze wellness faciliteiten er in.  Ook de schoonmaakkosten, verbruik gas en elektriciteit kunnen dan in de all inclusive prijs verwerkt worden evenals de huursom, reisverzekering en meer. Als je een luxe all inclusive vakantieverblijf wilt huren als grote groep, kan je deze het beste reserveren bij een reisbureau die is gespecialiseerd in all inclusive reizen voor groepen. Zo een reisbureau kan vaak maatwerk leveren en ook een all inclusive groepsreis op maat samenstellen. Zelfs naar IJsland of Groenland als het moet.

Chalet 20 personen voor wintersport in Oostenrijk of Italië huren.

Als je met een vriendengroep van rond de 20 personen een skivakantie wil boeken op all inclusive basis is een hotel aan de piste waarschijnlijk de beste optie. In de praktijk blijken weinig hotels in Oostenrijk en Italië plek te hebben voor grote groepen en al helemaal niet voor groepen van 20 personen. Het alternatief is een wintersport chalet grote groep aan de piste huren. En dan bij voorkeur met apres ski mogelijkheden.  Een weekendje skieën in Oostenrijk of Italië is een fantastische ervaring. Dat geldt natuurlijk ook voor een wintersport weekend in Frankrijk of Zwitserland.  Je reisbureau kan voor jullie een wintersportchalet 20 personen aan de piste huren.  Eventueel met ontbijt en catering. Speciale aandacht voor de skipassen. Je kunt ook een groot vakantiehuis, groepsaccommodatie of chalet inclusief skipassen huren. Als je dat allemaal aan een all inclusive reisbureau wilt overlaten, schakel dan wel een gespecialiseerd reisbureau voor wintersportreizen grote groepen in. Het boeken van een vakantieaccommodatie 20 personen op basis van all inclusive is specialistenwerk, zeker als je ook nog eens goedkope vliegtickets voor de groep wilt reserveren, een hotelkamer voor één nacht en transfers naar hotels, vliegvelden en wintersport acccommodatie.